pondělí 20. července 2015

Povinné čtení, (ne)povinný poslech


 Povinné čtení, (ne)povinný poslech je projekt, který vymyslela Cathy z blogu Mezi nebem a peklem. Jeho cílem je číst a poslouchat "klasickou" literaturu.




Do tohoto projektu jsem se rozhodla zapojit, protože mě čeká maturita. Díky tomuto se do čtení donutím už o prázdninách, aspoň nějakou tu knížku bych mohla stihnout. 

Jak to tedy bude probíhat? Oficiální průběh projektu je od 20. července do 20, srpna. Ale nevadí, pokud se zapojíte i v září nebo kdykoli jindy, je to jen na vás. Já sama se budu rozhodně účastnit déle než jenom jeden měsíc.

Co všechno pro splnění projektu musíte udělat? Základem je samozřejmě čtení knih..Dále musíte poslechnout alespoň jednu audioknihu. A jako poslední úkol je zveřejnění (minimálně) tří článků, které se budou týkat tohoto projektu (úvodní článek, eznams četba, recenze/hodnocení knih/audioknih). 

To je vše co bych mohla říci, více si přečtěte u Cathy na blogu (zde). Těším se a doufám, že se nás do tohoto projektu zapojí co nejvíce. A již brzy se můžete těším na můj článek se seznamem četby, který budu číst.

0 komentářů:

Okomentovat